goedkoopste bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering direct berekenen.

Bereken nu de goedkoopste bestelautoverzekering en u kunt een offerte bestelautoverzekering aanvragen of direct online de bestelautoverzekering afsluiten.

U kunt de verzekering direct online afsluiten en u krijgt per mail alles toegezonden.

U beheert uw polissen zelf digitaal.

 

Je bedrijfsauto verzekeren lastig?

Bij ons niet, wij maken het graag gemakkelijk voor je. Wij zetten alles helder op een rij en dit helpt je met kiezen en afsluiten. U sluit online af en krijgt de polis en de groene kaart digitaal. Dit gaat allemaal snel en efficient. 

Goedkoopste bedrijfsautoverzekering van Nederland. Berreken uw premie en vraag een offerte aan of Sluit online nu online uw bestelautoverzekering en blijf digitaal in contact met uw verzekeringen bij www.poliscontact.nl

Poliscontact.nl is geïntroduceerd voor de moderne mens die reeds haar bankzaken en vakanties en nu ook haar verzekeringen via het internet regelt.

Snel, effectief en gewoon voordeliger! Bij Poliscontact.nl staat u altijd in contact met uw polis. 24 uur per dag en 365 dagen per jaar.

Bereken in korte tijd de premie voor uw autoverzekering en overtuig uzelf van het voordeel van online verzekeren.Op Poliscontact.nl beheert u uw verzekeringen 24 uur per dag helemaal zelf

Poliscontact.nl is een unieke dienstverlener in verzekeren.

Meer dan negentig procent van onze administratieve werkzaamheden is volledig geautomatiseerd. Iedere klant heeft de beschikking over een overzichtelijk persoonlijk dossier.

In dit persoonlijke dossier kunnen alle verzekeringen worden beheerd; wijzigingen kunnen 24 uur per dag worden doorgegeven en mogelijke schade kan dag en nacht volledig zelfstandig worden gemeld. Onze verzekeringen kennen geen looptijden zodat u verzekeringen kunt beëindigen wanneer u dat wilt en zonder opzegtermijn.

Maak kennis met de nieuwe manier van uitgebreid en persoonlijk verzekerd zijn! Lage kosten, gunstige premies en geen looptijd Alle communicatie verloopt zoveel mogelijk via internet en e-mail. Voor onze klanten is er een 24-uurschadeservice met alarmnummer die dag en nacht bereikbaar is.

Poliscontact.nl houdt haar kosten laag waardoor wij gunstige premies met een uitstekende dekking kunnen aanbieden.

Onze verzekeringen kennen geen looptijden zodat u verzekeringen kunt beëindigen wanneer u dat wilt en zonder opzegtermijn.

Maak kennis met de nieuwe manier van uitgebreid en persoonlijk verzekerd zijn!

Met een eigen inlog kunt u iedere dekking bij uw bedrijgfsautoverzekering toevoegen, erafhalen of andere verzekeringen afsluiten.  Poliscontact.nl is geïntroduceerd voor de moderne mens die reeds haar bankzaken en vakanties en nu ook haar verzekeringen via het internet regelt. Snel, effectief en gewoon voordeliger!

Bij Poliscontact.nl staat u altijd in contact met uw polis. 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Bereken in korte tijd de premie voor uw autoverzekering en overtuig uzelf van het voordeel van online verzekeren.

Op Poliscontact.nl beheert u uw verzekeringen 24 uur per dag helemaal zelf.

Poliscontact.nl is een unieke dienstverlener in verzekeren. Meer dan negentig procent van onze administratieve werkzaamheden is volledig geautomatiseerd. Iedere klant heeft de beschikking over een overzichtelijk persoonlijk dossier. In dit persoonlijke dossier kunnen alle verzekeringen worden beheerd; wijzigingen kunnen 24 uur per dag worden doorgegeven en mogelijke schade kan dag en nacht volledig zelfstandig worden gemeld.

Onze verzekeringen kennen geen looptijden zodat u verzekeringen kunt beëindigen wanneer u dat wilt en zonder opzegtermijn. Maak kennis met de nieuwe manier van uitgebreid en persoonlijk verzekerd zijn! Lage kosten, gunstige premies en geen looptijd Alle communicatie verloopt zoveel mogelijk via internet en e-mail. Voor onze klanten is er een 24-uurschadeservice met alarmnummer die dag en nacht bereikbaar is. Poliscontact.nl houdt haar kosten laag waardoor wij gunstige premies met een uitstekende dekking kunnen aanbieden.

Onze verzekeringen kennen geen looptijden zodat u verzekeringen kunt beëindigen wanneer u dat wilt en zonder opzegtermijn.

Maak kennis met de nieuwe manier van uitgebreid en persoonlijk verzekerd zijn!

 
Failliet door wanbetaling?

25% van de MKB bedrijven gaat failliet door wanbetaling

Het economisch herstel zet zich eindelijk door en dus wilt u als ondernemer waarschijnlijk nu ook stappen zetten. Maar wat als uw afnemer niet op tijd betaalt? Of misschien niet kan betalen? Het aantal faillissementen is nu misschien redelijk stabiel, maar nog steeds bijna twee keer zo hoog als voor de crisis!

Enkele recente krantenkoppen geven de relevantie aan van het risico van wanbetaling:

  • 25% van de MKB bedrijven gaat failliet door wanbetaling.
  • 33% van de balans van een MKB’er bestaat uit onbetaalde rekeningen.
  • 50% van de facturen die meer dan 90 dagen open staat is oninbaar. 
Gezonde financiële toekomst

Wij stellen dat het voor u, als onze klant, in staat bent zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde zakelijke financiële toekomst. Het onze missie u duidelijk te maken welke keuzes u kunt maken om dit te bewerkstelligen.
Wij snappen dat het van belang is duidelijk te hebben welke risico’s u met uw bedrijf loopt en hoe dat het beste kan worden verzekerd. Met eenvoudige, heldere producten en diensten bieden we klanten overzicht en inzicht.
Uiteraard samen met u als adviseur.