aanhangwagenverzekering

De goedkoopste aanhangwagen verzekering van Nederland, verzeker uw trailer, paardentrailer, boottrailer on bagagewagen direct online. U beheert zelf uw verzekeringen! 

Met een eigen inlog kunt u iedere dekking bij uw verzekeringen toevoegen, erafhalen of andere verzekeringen afsluiten.

U kunt zonder zorgen vandaag nog met uw aanhangwagen op pad!

Onze aanhangwagenverzekering dekt schade aan uw aangekoppelde aanhanger, boot- of paardentrailer. Indien u schade toebrengt met de aanhangwagen aan een ander is dit reeds verzekerd via WA dekking van het trekkende voertuig (uw auto). Dus is een WA-verzekering voor uw aanhangwagen is niet nodig. Indien de aanhangwagen niet is gekoppeld aan uw auto valt schade veroozaakt door de aanhanger (indein hij veilig tot stilstand is gekomen)
onder uw WA verzekering. Voor bedrijven de AVB, aanspakelijkheidverzekering voor bedrijven.

 

 

  • Importkentekens: de Goudse en Generali zijn de afgelopen periode geregeld geconfronteerd met fraude bij geïmporteerde auto’s. Om deze reden accepteren beide maatschappijen dit soort voertuigen niet meer.

Verzekeringsnieuws

De verkoop van verzekeringsmaatschappij en holding  VIVAT aan Anbang Group Holdings Co. Ltd., een volledige dochter van Anbang Insurance Group Co. Ltd. (Anbang), is definitief. VIVAT was sinds enige jaren in handen van de overheid. VIVAT Verzekeringen bestaat uit de merken Zwitserleven, Zelf, Route Mobiel, Reaal, Proteq, Proteq Dier & Zorg en ACTIAM.

VIVAT is onderdeel van Anbang geworden, een toonaangevende Chinese verzekeringsmaatschappij. De toekomst zal uitwijzen wat het beleid van Anbang zal zijn.