Voordeligste Autoverzekering online sluiten


 Voordeligste Autoverzekering online sluiten.

 

Uw autoverzekering berekenen lastig?

Bij ons niet, wij maken het graag gemakkelijk voor je. Wij zetten alles helder op een rij en helpen je met kiezen en afsluiten.

 Goedkoopste autoverzekering van Nederland. Sluit online nu uw autoverzekering en blijf in digitaal in contact met uw verzekeringen bij www.poliscontact.nl .

U beheert zelf uw verzekeringen! Uw auto is misschien wel één van uw kostbaarste bezittingen. U verdient dan ook een verzekering zonder verrassingen.

Een verzekering waarmee u van tevoren weet wat u kunt verwachten en waarvoor u niet teveel betaalt.

De Personenauto Verzekering van Poliscontact.nl biedt u de oplossing. U kunt zich verzekeren voor schade aan anderen en allerlei schaden aan uw eigen voertuig. Desgewenst sluit u ook de No-Blame regeling, waarmee u niet terugvalt in uw korting bij schade buiten uw schuld.

De autoverzekering van Poliscontact.nl biedt u drie dekkingsvormen, namelijk de

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) Autoverzekering,

Beperkt Casco (WA+) Autoverzekering en

WA Volledig Casco (All-risk) Autoverzekering.

U kiest de verzekering die het beste bij uw personenauto past.

 

Bereken online uw premie en laat uw polis direct ingaan!

WA Autoverzekering

Een WA Autoverzekering is wettelijk verplicht door de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM). WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid en deze verzekering dekt dan ook de aansprakelijkheid van de eigenaar en van de bestuurder van de auto voor veroorzaakte schade aan derden. De WA Autoverzekering is een basisverzekering en wordt daarom geadviseerd voor auto's ouder dan acht jaar, behalve auto's met een speciale waarde zoals een oldtimer. Bij deze verzekering is schade aan derden, veroorzaakt door de eigenaar en/of bestuurder van de auto gedekt.

WA Beperkt-Casco (WA+) Autoverzekering

De tweede vorm van de autoverzekeringen, naast de WA verzekering, is de uitgebreidere WA Beperkt-Casco Autoverzekering. Een WA Beperkt-Casco Autoverzekering is uitgebreider dan de WA verzekering. De Beperkt-Casco verzekering wordt geadviseerd voor auto's van vier jaar oud tot acht jaar oud. Naast de dekking van de WA Autoverzekering wordt ook schade aan de eigen auto in bepaalde situaties gedekt. In de polis worden de schadegebeurtenissen omschreven die gedekt zijn, zoals brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, een botsing met loslopende dieren en ruitbreuk. Heeft uw auto schade opgelopen door een gebeurtenis die in de polis is omschreven, dan krijgt u de schadekosten vergoed.

WA Casco (All-risk) Autoverzekering

Van de autoverzekeringen biedt de WA Volledig Casco Autoverzekering de meest uitgebreide dekking. De WA Casco Autoverzekering wordt geadviseerd voor nieuwe auto's die jonger zijn dan vier jaar. Omdat een WA Casco verzekering uw auto bijna tegen alle risicofactoren dekt, wordt deze verzekering vaak een All-Risk verzekering genoemd. Naast de dekking van de WA verzekering en de Beperkt-Casco verzekering bent u tevens verzekerd voor schade aan uw auto veroorzaakt door botsing, omslaan, slippen en van de weg raken.

 

  • Importkentekens: de Goudse en Generali zijn de afgelopen periode geregeld geconfronteerd met fraude bij geïmporteerde auto’s. Om deze reden accepteren beide maatschappijen dit soort voertuigen niet meer.

Verzekeringsnieuws

De verkoop van verzekeringsmaatschappij en holding  VIVAT aan Anbang Group Holdings Co. Ltd., een volledige dochter van Anbang Insurance Group Co. Ltd. (Anbang), is definitief. VIVAT was sinds enige jaren in handen van de overheid. VIVAT Verzekeringen bestaat uit de merken Zwitserleven, Zelf, Route Mobiel, Reaal, Proteq, Proteq Dier & Zorg en ACTIAM.

VIVAT is onderdeel van Anbang geworden, een toonaangevende Chinese verzekeringsmaatschappij. De toekomst zal uitwijzen wat het beleid van Anbang zal zijn.