Bromfiets scooter trike quad verzekering online sluiten

Uw bromfietsverzekering,scooterverzekering, quadverzekering of trikeverzekeing berekenen lastig? Bij ons niet, wij maken het graag gemakkelijk voor je. Wij zetten alles helder op een rij en helpen je met kiezen en afsluiten. We bellen je altijd terug na een aanvraag of offerteverzoek. Onze experts staan voor je klaar met advies en beantwoorden graag je vragen.

 Sluit nu online de goedkoopste bromfietsverzekering, scooterverzekering, quadverzekering of trikeverzekering af. Voordeligste verzekering voor scooter, quad, trike of bromfiets. Vaak is hard gewerkt en lang gespaard voor het voertuig. U wilt met een zeker gevoel de weg op gaan. De bromfietsverzekering van Poliscontact.nl maakt dat mogelijk. Met onze brommerverzekering weet u van tevoren wat u kunt verwachten. U verzekert zich voor schade aan anderen en eventueel aan allerlei schaden aan uw eigen motor.  Hieronder worden de verschillende bromfiesverzekeringen van Poliscontact toegelicht: WA Motorverzekering, WA Beperkt-Casco Motorverzekering en WA Volledig Casco Motorverzekering toegelicht.

WA bromfietsverzekering

Een WA bromfietsverzekering is wettelijk verplicht door de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM). WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid en deze verzekering dekt dan ook de aansprakelijkheid van de eigenaar en van de bestuurder van de bromfiets voor veroorzaakte schade aan derden. De WA bromfietsverzekering is een basisverzekering en wordt daarom geadviseerd voor brommers ouder dan acht jaar,  Bij deze verzekering is schade aan derden, veroorzaakt door de eigenaar en/of bestuurder van de auto gedekt.

WA Beperkt-Casco (WA+) bromfietsverzekering

De tweede vorm van de quadverzekeringe, trikeverzekering of bromfietsverzekering, naast de WA verzekering, is de uitgebreidere WA Beperkt-Casco verzekering. Een WA Beperkt-Casco Motorverzekering is uitgebreider dan de WA verzekering. De Beperkt-Casco verzekering wordt geadviseerd voor motors van vier jaar oud tot acht jaar oud. Naast de dekking van de WA Motorverzekering wordt ook schade aan de eigen motor in bepaalde situaties gedekt. In de polis worden de schadegebeurtenissen omschreven die gedekt zijn, zoals brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, een botsing met loslopende dieren en ruitbreuk. Heeft uw motor schade opgelopen door een gebeurtenis die in de polis is omschreven, dan krijgt u de schadekosten vergoed.

WA Casco (All-risk) Motorverzekering

Van de bromfietsverzekeringen biedt de WA Volledig Casco verzekering de meest uitgebreide dekking. De WA Casco Motorverzekering wordt geadviseerd voor nieuwe motors die jonger zijn dan vier jaar. Omdat een WA Casco verzekering uw motor bijna tegen alle risicofactoren dekt, wordt deze verzekering vaak een All-Risk verzekering genoemd. Naast de dekking van de WA verzekering en de Beperkt-Casco verzekering bent u tevens verzekerd voor schade aan uw bromfiets veroorzaakt door botsing, omslaan, slippen en van de weg raken.