woonhuisverzekering opstalverzekering

Woonhuisverzekering online verzekeren, binnen 5 minuten uw opstalverzekering geregeld, bereken nu de laagste premie van Nederland en sluit direct de polis af.

Brand, storm en water. Het zijn elementen die zomaar schade aan uw woonhuis, bijgebouwen en tuin kunnen veroorzaken. Maar wat te denken van inbraak en diefstal. Het zijn zaken waar u zich voor verzekert met de Woonhuisverzekering van Poliscontact.nl. Bij deze verzekering verzekert u behalve uw woonhuis ook eventuele bijgebouwen, uw tuin en erfscheiding tegen allerlei schades. Bij de Woonhuisverzekering hebt u de mogelijkheid om ook direct schade aan glas mee te verzekeren.

Wat verzekert u met de Woonhuisverzekering

Uw woonhuis, tuin en erfscheiding zijn erg kwetsbaar, zowel voor van buitenkomend onheil als voor van binnenkomend onheil. Te denken valt aan stormschade, waterschade en inbraak. De Woonhuisverzekering van Poliscontact biedt u financiƫle compensatie in geval van schade. Zo bent u verzekerd voor schade door onder meer brand, blimseminslag, storm, explosie, water- en stoom, neerslag, olie, rook, roet en inbraak. Maar ook schade door schroeien, zengen en smelten is verzekerd. Ook schade in uw tuin en uw tuinafscheiding is verzekerd in geval van bepaalde oorzaken. Wanneer uw sleutels gestolen zijn dan vergoed Poliscontact.nl de vervanging van de sloten van ramen en deuren.