rechtsbijstandverzekering

 

Direct de goedkoopste rechtsbijstandverzekering online sluiten, meest voordelige rechtsbijstandverzekering binnen  5 minuten geregeld.

Er zijn veel situaties denkbaar waarin u of een van uw gezinsleden een juridisch advies goed kan gebruiken. Bijvoorbeeld bij een conflict met uw werkgever of bij onenigheid met uw buren. Een rechtzaak kost u gemiddeld 3.600 Euro. Dan bent u beter af met de Rechtsbijstandverzekering van Poliscontact.nl. Want die kost u per jaar nog minder dan 1 uur advocaatkosten. Bij Poliscontact.nl bent u verzekerd voor bijstand bij alle juridiche geschillen.

Wat verzekert u met de Rechtsbijstandverzekering

Door een Rechtsbijstandverzekering bij Poliscontact.nl te sluiten bent u verzekerd van rechthulp bij alle juridische geschillen waar u of uw gezin als particulier mee in aanraking kan komen. Houdt u rekening met een wachttijd van drie maanden na ingangsdatum van de verzekering. Ingeval van een arbeidsrechtelijk geschil is deze termijn zes maanden en in een geschil over onteigening twaalf maanden. Conflicten die voor de ingangsdatum van de verzekering zijn ontstaan zijn vanzelfsprekend niet gedekt. Met de Rechtsbijstandverzekering van Poliscontact.nl weet u dat u in geval van schade wordt bijgestaan door advocaten, juristen en andere deskundigen.

 
 
Bereken de premie voor uw rechtsbijstandverzekering